عسل تقلبی چیست ؟

عسل تقلبی چیست ؟

عسل تقلبی به عسلی گفته می شود که زنبور عسل در تولید و فراوری آن هیچ نقشی ندارد این گونه مواد مشابه عسل به دست افراد سود جو و متقلب در فضاهایی غیر بهداشتی و زیر زمینی تولید می شود و پس از شبیه سازی به نام عسل طبیعی روانه بازار مصرف می گردد
متاسفانه در سالهای اخیر بعلت نبود بازرسی های لازمه از سوی سازمانها و ارگانهای مربوطه  شاهد تولید این عسلها دست ساز در کارخانه های بسته بندی عسل  و مربا سازی نیز  هستیم این افراد متقلب  از نبود بازرسی لازمه و همچنین از نبود قدرت تشخیص افراد جامعه و عموم مردم سو ءاستفاده کرده و با استفاده از شیره شکر و مواد شیمیایی غیر مجاز و همچنین انواع  اسانسها و…..اقدام به تولید چنین مواد سمی و مخربی به نام عسل طبیعی با انواع لیبل و برندها میکنند که بسیار مضر بوده وتهدیدی جدی برای سلامتی مردم بشمار میرود  در چنین اشفته بازاری که مردم اطلاعات درست و کاملی  از این ماده شفابخش و مفید ندارند راه را برای این افراد هموار کرده است تا دست ساخته های خود را با عناوینی مختلف به خورد مردم بدهند و نام و وجهه این ماده حیاط بخش را  به خاطر سود خود خراب کنند  توصیه ما این است که از هر جا و مکانی حتی کارخانه ها عسلی را که تهیه میکنید اگر قدرت تشخیص ندارید این کار را به ازمایشگاه های معتبر صنایع غذایی بسپارید و از صحت وسلامت ماده ای که مصرف میکنید مطمئن و با اطلاع  شوید شما میتوانید مقدار ۱۰۰گرم از عسل خود را به ازمایشگاه های معتبر صنایع غذایی و دامپزشکی شهر و استان خود برده و با اندک هزینه از جیب خود به صحت گفته های این محصول و فروشنده پی ببرید  تنها راه تشخیص عسل فقط انالیز آن می باشد و تشخیص خلوص این ماده شفابخش برای افراد عادی بسیار دشوار می باشد چون امکان تقلب به راحتی در آن وجود دارد  پس هر ماده ای را به نام عسل به خورد خود وافراد خانواده ندهید قدر سلامتی خود را بدانید امید است با تغذیه درست از این فرآورده های دارویی و شفابخش سلامتی و طول عمر حاصل گردد .

نوشته : بورس عسل اصغرپور

2 thoughts on “عسل تقلبی چیست ؟

  1. شکوه کیهان says:

    بعضی از زنبورداران ناچار به دادن شکر به زنبور می شوند، آیا این عسل هم تقلبی محسوب می شود؟

    • بورس عسل اصغرپور says:

      با سلام دادن شکر و یا تغذیه دستی بخشی از پروسه جمعیت سازی در کندو ها محسوب میشه و کالا نیازه و این شکر تا زمان جاری شدن عسل اصلی در منطقه صرف ازدیاد جمعیت میشه و اصلا ذخیر نخواهد شد ولی چنانچه در زمان جاری شدن شهد اصلی در منطقه ادامه داشته باشه همزمان با شهد ورودی به کندو ذخیره شده و عسل کیفیت خودش رو از دست میده و کیفیت تنزل میکنه و اگر تا اخر فصل روند تغذیه شکر ادامه داشته باشه خروجی کار عسل شکری خواهد شد و دیگر عسل کندوها کیفیت لازم رو نخواهد داشت چهار نوع عسل وجود داره ۱٫ عسل خالص . ۲٫ عسل نیم تغذیه .۳٫ عسل شکری و کلا تغذیه .۴٫ عسل پاتیلی یا دست ساز که اصلا نام عسل رو نمیتوان بر روی ان نهاد چون زنبور در تولید آن دخالتی ندارد . موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *