به دنیای زنبورعسل و زندگی سالم خوش آمدید، مفتخریم که بهترین و عالی ترین و طبیعی ترین ماده غذایی و دارویی دنیا را تقدیم شما می کنیم ...

عسل خالص و بدون شکر

عسل  خالص و بدون شکر 


عسل خالص و بدون شکر عسلی است که زنبوران عسل شهد را از گلها و گیاهان گرفته و به کندو حمل می کنند و این شهد رقیق بدست آمده را طی فرایندی طولانی عمل می آورند؛(شامل رطوبت گیری و افزودن آنزیمها ومواد ناشناخته .و پیچیده دیگر )و تبدیل به عسل می کنند این گونه عسلها در برگیرنده عطر، طعم و خاصیت درمانی همان گلهایی است که زنبور برای تولید و ذخیره سازی عسل از آنها بازدید به عمل آورده است. این عسل ها را عسل خالص می نامند واقعیت این است که شفا بودن عسل به گلها و گیاهانی وابسته است که زنبوران عسل از آنها شهد جمع آوری کرده باشند چرا که این عسل حاوی مواد آنتی اکسیدانی و فنل های طبیعی است که برای انسانها مفید می باشد اگر غیر این باشد عسل در واقع ماده قندی بیش نیست

خرید عسل خالص

متاسفانه پیدا کردن عسلهای خالص و بدون شکر آن هم با این بازارتقلب بسیار سخت به نظر میرسد مخصوصا این ذهنیت درمردم ایجاد شده که عسل خالص وطبیعی وجود ندارد و همه عسلها شکری هستند

باید عرض کنم که خیر اینگونه نیست مطمعنا پیدا کردن عسلهای خالص که از شهد گیاهان تغذیه شده باشند برای افراد آماتور کار سختی است ولی  غیر ممکن هم نیست تنها راه دسترسی به عسل خالص و طبیعی خرید شما از فروشگاه های تخصصی عسل و فرآورده های زنبور عسل می باشد اگر شما عسل خود را از فروشگاه های زنجیره ای یا سوپر مارکت و یا آجیلی ها و لبنیاتی ها تهیه می کنید باید عرض کنم که روش خرید شما اشتباه است و شما نمیتوانید در این مراکز عسل مورد نظر خود را پیدا کنید چرا که اینگونه عسلها یا عسل نماهستندو یا عسل تغذیه ای یا همان شکری . شاید بپرسید چرا ؟ دلیلش چیست ؟

برای اینکه اولا عسلهای خالص و ناب بدون تغذیه انقدر میزان تولیدی بالایی ندارند که شما آنها رادر همه لبنیاتی وفروشگاه های زنجیره ای سراسر کشور آن هم با حجم بالا بیابید  عسل خالص در زنبورستانها به میزان کم و در حد چند کیلو در یک کندو تولید میشود و تنها میتواند تولید یک زنبورستان بین چند صد کیلو عسل در سال باشد از طرفی قیمت عسل های خالص معمولا به نسبت کیفیت گیاه و نوع عسل گران است پس هیچ بسته بندی و لبنیاتی حاضر نمیشود با این قیمت عسل خالص را تهیه کرده و عرضه نماید و معمولا سراغ عسل های ارزان با قابلیت سرمایه گذاری کمتر و فروش بیشتر میروند  از همه مهمتر آنها صلاحیت و تخصص شناختی و عرضه عسلهای خاص و خالص  را ندارند و بیشتریک صندوق دار و یا فروشنده ساده بشمار می آیند بنابراین توصیه ما برای خرید عسلهای خالص و طبیعی مراجعه به فروشگاه های تخصصی عرضه فرآورده های زنبور عسل و یا خود زنبورداران معتمد و متعهد می باشد که بتوانید محصول مورد علاقه و مورد نیازتان را از آنها خریداری نمائید .

 

چرا خرید عسل خالص و پیدا کردن آن کار سختی شده ؟

 

دلیل کم بودن عسل خالص و عدم دسترسی مشتریان و جویندگان این عسلها  به طور کلی این مشکلات میباشد .

  1. نبود استاندارد اجباری فعلا تا به امروز استاندارد اجباری در مورد عسل وجود نداشته و استاندارد آن به شکل اختیاری اجرا میشود  این یعنی فاجعه و دست متقلبین و سازندگان عسل نما ها باز است که با عناوین مختلف و روش های گوناگون عسل نما یا عسل پاتیلی تولید کرده و با انواع برندهای تقلبی در همه جا به فروش رسانند و هیچ قانونی نیز پیگیر آنها نباشد.
  2. نبود نظارت های بهداشتی وغذایی در مورد عسل و عدم پیگیری ارگانهای ذیربط  باعث گردیده هر روز بیشتر از دیروز شاهد رشد قارچ گونه انواع برند های عسل در جای جای کشور باشیم
  3. قیمت پائین عسل های تقلبی و دست ساز و بی کیفیت که متقلبین گاها با اعمال انواع تخفیف های چشمگیر عقل و ذهن مشتری را می ربایند و مشتریان عسل نیز فکر می  کنند که قیمت عسل باید اینگونه باشد و متاسفانه این عسلها را خریداری کرده و کام خود را شیرین می کنند بی خبر از آن که این گونه عسلها هیچ ارزش غذایی و دارویی نداشته و تازه برای آنها ایجاد بیماری نیز خواهد داشت.
  4. نبود فرهنگ خریدعسل و محصولات زنبور عسل  یکی دیگر از مشکلاتی است که شاید گفت دلیل مهم همه مشکلات بشمار می آید چراکه بیشتر آحاد جامعه فکر می کنند که عسل را باید از دستفروش و یا یک فرد ژنده پوش و لبنیاتی و شاید فروشگاه زنجیره ای خریداری کرد باید عرض کنم که صنعت زنبوردارای و تولید عسل خود یک صنف جدا و تخصصی بوده و افراد متخصص در تولید و عرضه این فرآورده ها را می طلبد  مثال عرض کنم آیا کسی که مریض است پیش سوپری محله جهت مداوا می رود و آیا داروی خود را به جای داروخانه از قصاب و یا سبزی فروش میخرد ؟ هر شغلی در هر جایگاهی برای خود مهم و مقدس است عسل نیز از این قائده مستثنا نیست و نیازمند عرضه کننده و افردی متخصص و حاذق از همان صنف می باشد  که اگر این قانون اجرا شود به خودی خود مشکلات عدم دسترسی و تامین و عرضه صحیح عسل های خالص و طبیعی حل و مرتفع خواهد شد.
  5. فعال نبودن خود زنبورداران در حوزه عرضه مستقیم  در سالهای گذشته که تولید خود را به دلاالان میفروختند و تا سال دیگر متنظر تولید جدید خودشان می ماندند یعنی بازارعرضه خرد در دست خارج از صنفی ها بود و خود زنبورداران تنها نظاره گر می بودند که خوشبختانه در سالهای اخیر فعالیت زنبورداران بهتر و بیشتر شده و خود آنها در امر عرضه مشارکت مستقیم دارند.
  6. عدم کارایی و عدم پیگیری اتحادیه ها و ارگانهای مرتبط با زنبورداران در امر پیگیری استاندارد اجباری عسل و رصد بازار عسل باعث شده عسل نما ها بیشتر و با جرات بیشتر در مسیر خریداران قرار گیرند که خود این موضوع دسترسی مردم را به عسل خالص و طبیعی دشوار می کند و قدرت انتخاب درست را از خریدار صلب می کند و همین باعث شده که مردم باوری به عسل خالص نداشته باشند و پیدا کردن این گونه عسلها را امری دشوار بدانند .
  7. عدم شناخت مردم از عسل های خالص و طبیعی کار تهیه و خرید را برای آنها دشوار کرده است

عسل شکری ( تغذیه ای )

همانگونه که از اسمش مشخص است به عسلی گفته می شود که از شربت شکر و شیره قند و مواد شیرین کننده دیگر توسط زنبورداران برای تولید عسل بیشتر استفاده شده باشد بیشتر زنبورداران برای تولید و سود بیشتر در طول سال و جلوگیری از اتلاف وقت توسط زنبورها برای پیدا کردن شهد گلها و گیاهان به زنبوران خود شیره شکر و یا خوراک قندی می خورانند این نوع عسلها فاقد عطر، طعم و خاصیت درمانی بوده و بیشتر مزه شکر می دهد.ولی عسل  خالص، عطر و طعم و خاصیت درمانی گلهایی را به خود گرفته و دارا می باشد چراکه زنبوران عسل از شهد طبیعی گلها در طول فرایند ساخت عسل تغدیه کرده است.

این گونه عسلهای شکری عسلهای کیفیت پایین بوده چرا که دارای ساکاروز (شکر )بالایی هستند و بیماران دیابتی نباید از چنین عسلهایی استفاده کنند؛ این عسلها اصولا وصرفاً برای ذخیره و تغذیه خود زنبور عسل در طول زمستان مناسب است ولی به دلیل قیمت پایین این عسلها معمولا بیشترین بخش پوشش دهنده بازار مصرف را تشکیل میدهد .

البته ناگفته نماند که در سالهای اخیر استفاده از شربت های قندی که ساکارز یا همان شکر ندارند در بین زنبورداران رایج گشته که کار تشخیص عسل خالص را از تغذیه ای دشوار کرده است .

عسل های پاتیلی و دست ساز

عسل پاتیلی یا دیگی و یا دست ساز همانطور که از اسمش مشخص است یعنی تقلبی و زنبور عسل هیچ نقشی در تولید و عمل آوری این عسلها نداشته و این گونه عسلها به دست افراد متقلب و شیاد از شیره نبات و یا شربت فروکتوز و گلوکز و انواع پسماند های کارخانجات درست شده و به شکل عسل در بسته بندی های گاها شکیل در فروشگاه ها و سوپر ها عرضه میگردد و حتی روی لیبل این عسلها علائم سیب سلامت و استاندارد نیز درج شده است که باید عرض کنم مصرف این عسل نما ها برای بدن مفید نبوده بلکه بسیار مضر نیز میباشد و سرطانزا نیز است .


نحوه مصرف عسل:


بیش از ۹۰ درصد مردم عسل را ماده ای شیرین می پندارند و همچون مربا به او نگاه می کنند و فکر میکنند که عسل را باید به همراه  کره و…مصرف کردتا فقط لقمه آنها شیرین شود و از نوع و خاصیت عسل ,نحوه مصرف درست و صحیح بی اطلاع هستند . البته ناگفته نماند مصرف عسل بسته به نیاز هر فرد از آن دارد که امر استفاده و مصرف را متفاوت می نماید.

ترکیب گیاهان دارویی با عسل . ترکیب عسل با مواد و فرآورده های مختلف به نسبت نیاز فرد .ترکیب عسل با آب و آب میوه ها و شیر .مصرف عسل در صبحانه .و مصارف دیگر
عسل و فرآورده های زنبور عسل کلا شفا بخش هستند با کمی مطالعه و تفکر میتوان به این حقیقت پی برد متاسفانه چون تبلیغات درباره عسل و فرآورده های زنبور عسل  بسیار ناچیز است مردم آشنایی چندانی نسبت به این فرآورده ها ندارند بهتر است بدانید عسل تنها  ماده غذایی است که فساد ناپذیر می باشد و امکان رشد میکروب و یا قارچ در آن وجود ندارد و این بزرگترین ویژگی هست که این ماده حیاط بخش را از دیگر مواد غذایی متمایز می سازد و   همچنین دارای ویتامین ها و مواد معدنی و ترکیبات پیچیده و منحصر به فردی است که آن را  به دارو یی شفابخش ,همچنان که خداوند بزرگ و مهربان در قرآن نیز بدان اشاره کرده است تبدیل می نماید
عسل شربت شفا بخش وَأَوْحَى رَبُّکَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِی مِنَ الْجِبَالِ بُیُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا یَعْرِشُونَ(۶۸) ثُمَّ کُلِی مِن کُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُکِیسُبُلَ رَبِّکِ ذُلُلاً یَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِیهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِی ذَلِکَ لآیَهً لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ۶۹  
        « و پروردگار تو به زنبور عسل وحى [=الهام غریزى] کرد که از پاره‏اى کوهها و از برخى درختان و از آنچه داربست [و چفته‏ سازى] مى‏کنندخانه‏ هایى براى خود درست کن؛ سپس از همه میوه‏ها بخور و راههاى پروردگارت را فرمانبردارانه بپوى [آنگاه] از درون [شکم] آن شهدىکه به رنگهاى گوناگون است بیرون می ‏آید در آن براى مردم درمانى است راستى در این [زندگى زنبوران] براى مردمى که تفکر می ‏کنند نشانه [قدرت الهى] است»
 (سوره نحل )۶۸/۶۹
بهترین روش مصرف عمومی عسل به عنوان دارویی شفا بخش خالی مصرف کردن آن است البته می توانید شربت عسل را نیز درست کرده و میل نمایید.
در این روش یک قاشق غذا خوری عسل را خالی قبل از میل کردن صبحانه دردهان گذاشته و چند ثانیه با بزاق دهان خوب مخلوط کرده و بعد میل نمایید.چون در این روش عسل با بزاق دهان حل شده و از آن طریق زودتر و سریعتر جذب بدن میگردد و تاثیر گذاری بیشتری دارد .مخصوصا افرادی که مشکلات گوارشی دارند حتما بایدعسل را اینگونه مصرف نمایند یا یک قاشق عسل را در یک لیوان شیر بدون لاکتوز ویا آب ولرم یا خنک حل کرده و قبل از صبحانه و بعد شام قبل از خواب میل نمایید عسل سریعتر از تمام مواد غذایی جذب بدن و خون میگردد  واقعیت این است که عسل بیش از آن که تصورش میرود برای سلامتی ما مفید است عسل به عنوان یک سیال و ماده زود جذب در طب سنتی نیز کاربرد وسیعی دارد و پایه انواع داروهای گیاهی بشمار می رود .
پس در مصرف انواع عسلهای خالص کوتاهی نکنیم و عسل را از فروشگاه های تخصصی عسل وافراد متخصصی که و واجد شرایط تولید و عرضه هستند تهیه نمائید .

جهت تهیه عسل خالص و تضمینی با برگه آنالیز میتوانید از لینک  استفاده کنید
 

 

پشتیبانی آنلاین واتساپ