به دنیای زنبورعسل و زندگی سالم خوش آمدید، مفتخریم که بهترین و عالی ترین و طبیعی ترین ماده غذایی و دارویی دنیا را تقدیم شما می کنیم ...

یک آزمایش ساده جهت تشخیص عسل تقلبی

یک آزمایش ساده جهت تشخیص عسل تقلبی
 

تشخیص تقلبات در عسل کار دشواری بوده و اصولا باید با روش های آزمایشگاهی سلامت عسل مشخص شود ولی میخواهیم یک روش ساده و کاربردی را برای شما آموزش دهیم که خلاصه شده کار آزمایشگاهی بوده و به شکل درست عسل تقلبی را از خالص و طبیعی میتوان با استفاده از این روش مشخص نمود .
 

این روش جزء راحت ترین و آسان ترین روشهای آنالیز عسل است که یه کمک چند مواد آزمایشگاهی میتوان به شکری بودن وتقلبی بودن عسل پی ببرد و عسل تقلبی را مشخص نمود به طوری که یک گرم ید و سه گرم یدور پتاسم را در ۵۰ میلی گرم آب مقطر حل نمایید این مواد را میتوانید از فروشندگان لوازم آزمایشگاهی تهیه نمائید پس از مخلوط کردن مواد , مقدار کمی از عسلتان رادر داخل یک شیشه  کوچک  ریخته(همانند تصویر بالا )  و چند قطره از این محلولتان را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمایید پس از چند ثانیه اگر رنگ عسلتان تیره شد نشان میدهد که عسلتان تقلی و یا حاوی مقدار زیادی شکر میباشد و اگر رنگ عسل تغییری نیافت نشان دهند خلوص بالای عسل است این یک انالیز ساده به کمک مواد ازمایشگاهی است که همه میتوانند ان را انجام بدهند

شایان ذکر است که علت تغییر رنگ عسل واکنش شکر(ساکارز) یه یدور پتاسیم میباشد که آن را به رنگ ید که رنگ ارغوانی دارد تغییر میدهدو نشانگر مقادیر زیاد شکر در نمونه شما میباشد.

پشتیبانی آنلاین واتساپ
0