به دنیای زنبورعسل و زندگی سالم خوش آمدید، مفتخریم که بهترین و عالی ترین و طبیعی ترین ماده غذایی و دارویی دنیا را تقدیم شما می کنیم ...

پرسش و پاسخ

با سلام و تشکر از شما ,بازدید کننده گرامی : لطفا اگر سوالی مربوط به صنعت زنبورداری و فرآورده های زنبور عسل دارید از ما بپرسید در این قسمت به تمامی پرسش های شما پاسخ داده می شود 

(با تشکر مدیریت اورین عسل)

 سوال :

با سلام. جناب اصغرپور هزینه آنالیز کامل عسل چقدر است. آیا در سراسر کشور مراکزی برای آنالیز عسل وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید جهت یافتن مراکز موجود در استان محل زندگیم باید به کجا مراجعه کنم؟
با تشکر
 
پاسخ : با سلام دوست عزیز دربیشتر استانها و شهر های بزرگ عسل در ازمایشگاه های دامپزشکی و تجزیه مواد غذایی انالیز میشود استاندارد تعریف شده یکی هست ولی مبلغ انالیزها در شهرهای مختلف  کمی متفاوت میباشد در صورت انالیز حتما به دکتر انالیز کننده تاکید فرمایید که دقیق انالیز شود متاسفانه بیشتر انالیز کننده ها یا انالیز نمیکنند و یا از مواد چینی برای انالیز استفاده میکنند که نتیجه درست حاصل نمیشود  لطفا جهت اطلاع از مکان و قیمت انالیز عسل به اداره دامپزشکی شهرتان مراجعه کنید ویا نمونه عسلتون رو جهت انالیز دقیق برای ما بفرستید

 

سوال : خانم حسن پور

با سلام
با توجه اینکه اعلام نمودید ژل رویال خالص باید منفی هجده درجه باشد
چگونه به خریداران شهرستانی ارسال میکنید؟

پاسخ : با سلام و تشکر ازبازدید شما بله ژل رویال بسیار فساد پذیر هست و باید در فریزر نگهداری شود ما برای ارسال به شهرستان ژل رو قبلا در داخل اب گذاشته و منجمد میکنیم و با استفاده از ظروف مطمئن و استاندارد نظیر کاچو یا همان یخچال فومی به مقصد مورد نظر ارسال میکنیم روش دیگر نیز مخلوط با عسل است که عسل از فساد ان جلوگیری مینماید به هر حال لطفا قبل از خرید با ما در این مورد تماس داشته باشید تا راهنمایی های لازم صورت گیرد  متشکریم

 

 سوال :طاهری

با سلام و عرض ادب
ما از نوعی عسل استفاده می کنیم که از فردی مطمئن تهیه می کنیم و به خلوص و طبیعی بودن آن اطمینان داریم. عسل چند گل می باشد و طعم خوبی نیز دارد.
ولی وقتی آن را می بوییم  بوی عسل بسیار کم است و حتی می توان گفت که بو ندارد.
می خواهم علت علمی و دلیل این موضوع را بدانم. سپاسگذار خواهم بود اگر در این امر راهنمایی بفرمایید
 
 

پاسخ : با سلام وتشکر از شما بازدید کننده عزیز خدمتتون عارضم که اولین گام  در تهیه هر چیز  اعتماده که اگر نباشه کار رو سخت خواهد کرد و طرف مقابل نیز باید از این اعتماد سوء استفاده نکنه  ببینید بعضی از گیاهان موجود در طبیعت دارای عطر وبوی کمی نسبت به همدیگر هستند مثل شما یک گل روز رو در نظر بگیرید از نظر قیافه از همه گلها قشنگتره ولی بویی نداره ولی این در حالیه که شاید یه گل کوچیکتر و بدفرم تر هم باشه که شهرداری در پارک و کنار خیابان کاشته ولی بوی تند و زیبایی داره زنبور نیز از همین گلها و گیاهان موجود در کوه و دشت استفاده میکنه که بعضیشون عطر زیاد دارند مثل عسل اویشن و بعضی نیز عطر کمی دارند مثل گون این در حالیه که همه اینها در مجاورت همدیگر میرویند ولی همان عسلی که دارای عطر کمی هست بهترین مزه و طعم رو خواهد داشت من پیشنهادم همیشه این بوده که از هر جایی عسلی تهیه میکنید اول اعتماد داشته باشید  دوم به تجربه و  داننش فنی و تخصص فرد عرضه کننده دقت کنید و در مرحله اخر حتما مقداری از عسل خریداری شده رو جهت انالیز به یکی از ازمایشگاه های دامپزشکی ویا انالیز مواد غذایی شهرتون برده و با اندکی هزینه از چیب خود به صحت وکیفیت عسل خریداری شده پی ببرید حتما بیاد داشته باشید که از افرادی عسل و یا هر چیزی که تهیه میکنید به تخصص فرد در تولید . تهیه و عرضه ان چیز توجه داشته باشید چون بیش از ۷۰ درصد و شاید بیشتر از افرادی که در صنف خود مشغول هستند تخص لازمه رو در کار و پیشه خود ندارند و به اجبار و از روی نیاز مادی کار خود رو انتخاب نمودند موفق و پیروز باشید

 

سوال :سلام اقای اضغر پور…راجب موم سوال داشتم….این موم های توی بازار با قیمت های پایین چه جوری تهیه میشن؟چون مشخصه موم طبیعی نیستن….وچرا رنگ برخی از مومها تیره وسیاه است؟ایا دلیل بر مونده بودن مومه…..؟واینکه چطور تشخیص بدیم موم طبیعیه یا مصنوعی؟
ممنون میشم کامل توضیح بدین

پاسخ : با تشکر از دوست عزیز عارضم که متاسفانه هر روز که میگذره تقلبات بیشتر وبیشتر میشه در همه جا و همه چیز تلقب صورت می گیره  موم هم یکی از اونهاست علت کم بودن قیمت موم در بازار برمیگرده به چینی بودن و تقلبی بودنشون  عده ای سودجو مومهایی رو از دیگر کشورها به صورت قاچاق یا قانونی وارد کشور میکنند که دارای کیفیت خیلی پایین میباشد  ما چنین مشکلی رو حدود ۱۲ سال پیشم داشتیم که افراد سودجو و متقلب اون زمونم پارافین رو با موم مخلوط کردند و با قیمت پایین دادند دست زنبوردار این قشر ضعیف و بی تجربه هم چون قیمت پایین بود استقبال کردند و همون سال دودش رفت تو چشم خودشون پارافینهایی که با نام موم استفاده شده بود در گرم هوای تابستان تاب سنگینی عسل رو نیاورد و همشون ذوب شدندو ریختند و باعث کشته شدن زنبوران و ملکه واز بین رفت محصول تولید شده شدند اون سال همه اون کسایی که در سطح کشور اقدام به استفاد ه از این موم رو کرده بودند تجربه خوبی گرفتند و دیگه چنین مومهایی فروش نرفت تا چندین سال پیش دوباره نهضت تقلب در موم که اوج بگیره الانم مومهایی هستند در بازار که از پارافین تهیه شدند و هم باعث ضررو زیان در بخش تولید میشند و هم برای بدن بسیار خطرناک و مضرر هستند دلیل متفاوت بودن رنگشونم برمیگرده به نوع وروش فراوری این مومها اونهایی که دارای رنگ تیره هستند یا مونده اند ویا خوب صاف نشده اند متاسفانه نظارتی هم که در این بخش نیست هر کی هر کاری خوشش بیاد میکنه بهتره که تمامی مواد و لوازم رو از کسانی تهیه کنید که اعتماد و اطمینان به انها دارید اصولا پارافین دارای بافت شکننده میباشد و این درحالی است که موم اینگونه نیست با شکستن و کشیدن موم میتوانید تا حدودی به سلامت و یا تقلبی بودن اون پی ببرید بهترین راه انالیز موم هست توصیه میکنم که قبل از خرید نمونه اون رو در ازمایشگاه های صنایع غذایی و یا دامپزشکی انالیز کنید البته روشهای زیادی برای تشخیص وجود داره از جمله مخلوط کردن موم در داخل الکل که پارافین بعلت داشتن بافتی سست و شکننده و مچنین متفاوت بودن نقطه ذوب در الکل زودتر از موم حل میگردد و این نشان دهنده وجود مقادیز زیادی پارافین و مواد خارجی در موم هست که این ازمایشها هم تجربه زیادی رو طلب میکنه روش دیگه هم بو کردن موم هست اصولا پارافین بوی خاصی نداره ولی موم اینگونه نیست و دارای عطر خاصی میباشد ولی متاسفانه امروزه شاهد این هستیم که بجای استفاد ه از موم زنبور عسل پاراقین رو بعلت قیمت پایینش ترجیج میدهند و استفاده می کننند حتی در صنایع پزشکی و ارایشی و بهداشتی امیدوارم که با نظارت و اقدامات قاطعانه هر چه بیشتر وزارت بهداشت و اداره دامپزشکی فعالیت و عرضه جنین محصولات تقلبی و مضر کمتر و کمتر بشه امیدوارم تونسته باشم شما رو راهنمایی کنم موفق باشید 

 

 

 

سوال :اقای رحیمی از تهران : آیا عسل خالص رسد میکند؟ ما عسلی ازیکی از فروشگاه های  تهران تهیه کردیم بعد از مدتی شکرک زد ایا این عسل ما تقلبی هست ؟


پاسخ :دوست عزیز با تشکر از بازدید شما رس کردن یکی از ویژگی های عسل است و تمامی عسلها چه تغذیه ای و چه بدون تغذیه رس خواهند زد فقط مدت زمان این عمل در بین عسلها فرق میکند که علت ان را در قسمت مطالب عسل این سایت توضیح دادیم لطفا مطالعه بفرمایید توصیه ما این است  که هر عسلی رو  که از هر جا  تهیه میکنید برگ انالیز ان عسل را از فروشند طلب نمایید و سعی کنید برای یک بار هم که شده ان عسل را به ازمایشگاه بره و با اندکی هزینه از جیب خود به صداقت و درستی محصول خریداری کرده پی ببرید تنها راه تشخیص یک عسل خوب برای اراد اماتور و معمولی تهیه از فروشگاه های معتبر و انالیز در ازمایشگاه می باشد موفق باشید

سوال : محمد شیراز : ایا شما در شهر شیراز نمایندگی دارید و اگر بخواهیم عسل شما را تهیه کنیم چه باید بکنیم لطفا پاسخ دهید با تشکر

پاسخ : با  تشکر از شما دوست عزیز باید بگویم که ما در هیچ شهری نمایندگی نداریم و شما میتونید جهت تهیه عسل از قسمت گالری محصولات ما اقدام به خرید محصول مورد نظر خود بکنید ۲۴ساعته ما جنس شما رو براتون میفرستیم چنانچه از عسل ما ناراضی بودید  میتونید پس بفرستید و مبلغ خود رو پس بگیرید از نظر اعتماد هم عارضم این سایت در اداره ثبت و ساماندهی وزارت ارشاد ثبت گردیده است موفق باشید

 سوال: موسویان از رشت : با سلام ببخشید من خانم هستم و علاقه شدیدی به زنبورداری دارم و میخوام این پیشه رو از یه جایی اغاز کنم به نظرتون صرف اقتصادی داره ؟ من از کجا شروع باید بکنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید با سپاس 

پاسخ : با تشکر از شما بازدید کننده گرامی من شما رو تحسین میکنم مهمترین چیز برای شروع کار علاقه است اگر میتونید و جا و مکان مناسب دارید میتونید با مراجعه به مرکز جهاد سازندگی شهر خود از شروع کلاسهای زنبورداری با خبر بشید من پیشنهاد میکنم اول اموزش مقدماتی ببینید بعد اگر صلاح دونستید میتونید با خرید چند کلنی زنبور عسل این کار رو شروع کنید سال اول با این چند تا کلونی اموزش عملی ببینید و با چندو چون کار اشنا بشید و بعد اگر با روحیتون سازگار بود میتونید هر چقدر کلونی دوست داشتید تهیه کنیدو شروع کنید یادتون باشه فقط با اموزش میتونید موفق باشید بدون اموزش و تجربه مطمئنا شکست خواهید خورد ما هم بهتون کمک خواهیم کرد تا مشکلات احتمالی رو حل کنید از نظر طرفه اقتصادی هم اگر به صورت تخصصی کار کنید و تمامی فرآورده های زنبور رو بتونید تولید کنید چیزی که در دنیا بغیر از ایران انجام میشه مطمئن باشید در امدش خوبه و شما رو تامین خواهد کرد موفق باشید

 سوال : آقای خدری زاده :با سلام آقای اصغرپور من در سفری که به خطه شمال ایران داشتم در منطقه سرعین و حیران با انواع عسلهای رنگارنگ روبرو شدم و جالب بود که انواع اقسام اسم هم روشون نوشته شده بود و همه  می گفتند که عسلمون طبیعیه آیا این عسلها واقعا طبیعی هستند پس چرا رنگارنگ هستند من در شهر خودمون چنین چیزهایی ندیدم  ممنون میشم پاسخ بدید با تشکر خدری زاده  از کرمان

پاسخ : با تشکر از شما  دوست عزیز عارضم که طیف و دامنه رنگ عسل در  ایران از زرد طلائی شروع شده وتا رنگ سیاه ادامه دارد بعضا هم عسل بارنگ سبز روشن که این عسل مخصوص جنگله وجود دارد انواع رنگها  که بنده خودم نیز از نزدیک شاهد این قضیه هستم در این عسل فروشی های بین راهی دیده می شود که بیشترشون دست ساز وتقلبی می باشد و از رنگ صنعتی در آن استفاده شده است ما چنین طیف رنگ رو در ایران نداریم و فقط در بعضی از کشورها چنین عسلهایی با این رنگ خاص به چشم میخوره که اونم بیشترش عسلهای درختی بهشون گفته میشه متاسفانه بدلیل عدم بازرسی و نظارت همه به این شغل رو اوردند و با انواع شیوه ها سعی در اخاذی و کلاهبرداری از مردم هستند حتی استاندار خود اردبیل هم صداش دراومده که از مسئولین استان خواسته تا نظارت بیشتر در مورد این عسلهای به اصطلاح طبیعی و رنگارنگ داشته باشند من یه لینک از این خبر رو براتون میذارم تا خودتون قضاوت کنید و بهترین راه تهیه عسل خالص و طبیعی خرید اون از فروشگاه های معتبر و انالیز کردن اونه موفق باشید

http://www.khabaronline.ir/detail/233354   لینک خبر کلیک کنید

 

 

سوال :اقای حسین زاده :سلام من یه سوال خدمتتون داشتم، گرده گل را میشه برای زنبور هم استفاده کرد؟ مثلا بذاریم توی ظرف و توی کندو قرار بدیم تا زنبورها ازش استفاده کنن و قوی تر بشن؟ اگر میشه، میزان مصرف روزانه برای یک کندو چقدر باید باشه؟ و قیمت هر کیلو یا هر ۱۰۰ گرم گرده الان چقدر هستش؟
ممنون میشم پاسخم را بدین با تشکر
پاسخ : با سلام وتشکر از شما دوست گرامی بله گرده جزء نیازهای اصلی کلونی هست و یک پروتئین طبیعی بی نظیره  اگر گرده نباشه تخم ریزی ملکه نیز قطع خواهد شد شما میتونید گرده رو به نسبت ۴۰% گرده اسیاب شده  +۶۰%عسل مخلوط نمایید(بصورت خمیر ) ودر صورت نبود گرده در طبیعت و نسبت به نیاز کلونی ان را در اختیار کلونی رو شانها قرار دهید برای هر کلونی حدودا ۱۰۰گرم البته نسبت به جمعیت و نیاز کلونی داده شود قیمت گرده نیز بستگی داره به نوع و کیفیت اون .مزروعی بودن ویا کوهی بودن آن و تمیزی و غیره …..از ۱۰۰۰۰۰تومان تا ۲۰۰۰۰۰تومان هر کیلو گرم البته شایان ذکره که بیشتر گرده های بازار یا تقلبی هستند و یا چینی, بهتر ه در خرید گرده دقت نمایید و گرده های با تنوع رنگی زیاد را خریداری کنید  دقت شود که گرده بوی خرابی و ترشیدگی ندهد یک گرده خوب بوی علف خشک می دهدو باید ان را تا زمان مصرف در فریزر و یا در یخچال بصورت وکیوم نگهداری کرد موفق باشید

 سوال :خانم نعیمیان سلام ببخشید من یه سوال داشتم عسل شان بهتره یا عسل شهد ؟متشکرم


پاسخ : با سلام وتشکر از شما ببینید هیچ فرقی نمیکنه هر دو یک عسل هستند ولی در کشورهای اروپایی و امریکایی از عسل شهد استفاده میکنند بیشتر در ایران عسل شان مصرفش مرسومه اونم به خاطر این که مردم فکر میکنند که عسل شان رو نمیشه توش تقلب کرد و حتما طبیعیه  شان یک انباره برا عسله, زنبوران شهد بدست امده از گیاهان و گلها  رو درون حجره های شان که ترکیبی از مواد چربی و سیلیکونی هست  ذخیره میکنندتا پس از عملیات فراوری به عسل تبدیل کنند و برای ذخیره زمستان خود نگهداری کنند  موم برای تجزیه شدن نیاز به حرارت بیش از ۶۵ درجه داره این در حالیه که بدن ما نمیتونه دمای بیش از ۴۰ درجه رو تحمل کنه پس  مومی که خوده ایم قابل هضم نیست و بدون جذب شدن دفع میگردد شایان ذکر است که زنبور عسل باید حدود ۱۳ کیلو عسل مصرف کنه تا بتونه یک کیلو موم یا همون شان رو ببافه و این از لحاظ اقتصادی نیز برای زنبوردار صرف نمیکنه پس بهتره عسل رو به صورت شهد مصرف کنیم تا هم کمکی کرده باشیم به زنبوردار و هم کار زنبور عسل رو تسهیل کنیم  اینم بگم که تنها راه تشخیص عسل خوب و خالص ازمایشگاهه و کسانی که بطور مداوم عسل مصرف می کنند عسل شناس های خوبی هستند و مزاج انها فرق عسل طبیعی  و بی کیفیت رابه خوبی  تشخیص میدهد  موفق باشیم

 

سوال : آقای محمد زمانی از کرمان – سلام وقتتون بخیر من در منطقه کرمان زندگی میکنم راجع به زنبورداری میخواستم بدونم که ایا صرفه اقتصادی داره یا نه ؟ و اینکه در منطقه کرمان آب هوای مطبوعی نداریم آیا این کار جواب میده یا نه؟ برای شروع چه اطلاعاتی نیاز دارم؟ ممنون میشم اگه جواب بدین. 
 
پاسخ :با سلام دوست عزیز فرق نمیکنه هر جایی که باشید بلخره استان شما هم پوشش گیاهی خاص خودش رو داره اگه علاقه مند باشید میتونید اول برای شروع کلاسهای مقدماتی زنبورداری رو تو شهر تون بگذرونید و بعد توصیه میکنم حتما پیش یکی از زنبوردارن شهرتون دوره کاراموزی روبه (مدت فصل کاری)  بگذرونید تا حرفه ای تر بشید و بعد میتونید چناچه با روحیتون سازگار بود برای خودتون کندو تهیه کنید و شروع به این کار کنید اگر راه روش ار رو خوب یاد گرفته باشید وبتونید محصولات خوب و با کیفیتی  تولید کنید و بتونید خودتون محصول خودتون رو بفروشید مطمئن باشید که موفق خواهید شد و صددرصد بازده اقتصادی خوبی خواهد داشت فقط یادتون نره پشتکار و صداقت رو سرلوحه کارتون کنید موفق باشید

 

 سوال: اقای کبیری تهران –با سلام ایا امکان خرید عسل شما  در تهران است؟ فروشگاهی است؟ لطفا راهنمایی کنید.

 

 با سلام وتشکر از بازدیدتون ما در تهران هیچ نمایندگی نداریم  متاسفانه همکاران ما بدلیل اینگه گرایش به خرید عسل ارزان دارند تا براشون بصرفه و کیفیت مد نظرشون نیست با ما مکاری نمی کنند شما به قسمت نمونه عسلها و محصولات موجود در سایت ما برید و محصولتون رو انتخاب کنید مطمئن باشید که تمامی محصولات ما یکی از دیگری با کیفیت تر هستند اگر نیاز به مشاوره دارید و عسل را برای درمان مشکلی و مریضی خاصی میخواهید لطفا از طریق تلفن تماس بگیرید  ما هر جای ایران که باشید جنس شما رو بدستتون میرسونیم مطمئن هستیم که شما هم جزء مشتریان ثابت ما خواهید شد موفق باشد.
 

 

 

سوال : اقای حمید شهرابی –
آقای اصغرپور عزیز سلام
۰٫سوال داشتم از شما.
۱٫کدام عسلهای سایت را شما خودتان شخصا تولید میکنید؟ خودتان نظاره گر آن هستید و کاملا در جریان تولید آن.
۲٫شما سالی چندبار برداشت عسل دارید؟ به قول قدیمی ها حضرت عباسی چندبار؟
۳٫آیا تمامی عسلهای شما برای بیماران دیابتی خوب است؟ مخصوصا عسل گون خار مریمی که دارید.
۴٫ملکه کندوهای شما ایرانی هستش یا چینی یا از این اصلاح نژاد شده ها؟
 
 
ممنونم از شما.
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز عارضم که تمامی عسلهای ارائه شده در این سایت زیر نظر خودم و بعضی نیز تولید خود بنده میباشد خیالتون از این جهت راحت باشه ما در سال فقط یکبار اونم اخر تابستان برداشت داریم بدلیل اینکه از شکر استفاده نمیکنیم در ضمن عسلهایی رو به بیماران دیابتی توصیه میکنیم که میزان ونسبت فروکتوز به گلوگزش بیشتر باشه مثل عسل اویشن که در سایت هست و یا عسل کناری که داریم استثنا دارای ساکارز ۱/۵درصد میباشد از این عسل نیز بعلت اینکه دارای حرارت زیادی نسبت به عسلهای دیگر نیست استفاده میکنیم  در خصوص پرسش اخرتون ما ملکه هامون یا ایرانی هست و ترکیبی ازایتالیلایی وقفقازی و یا از اونها بهگزینی کردیم و تا حدودی نژادشون رو اصلاح نمودیم فعلا ملکه کارنیکا یا به قول شما چینی استفاده نمیکنیم بازم اگه سوالی بود لطفا از طریق تلفن در تماس باشید

متشکرم

پشتیبانی آنلاین واتساپ
0