به دنیای زنبورعسل و زندگی سالم خوش آمدید، مفتخریم که بهترین و عالی ترین و طبیعی ترین ماده غذایی و دارویی دنیا را تقدیم شما می کنیم ...

رنگ و طعم عسلها

رنگ و طعم عسلها        
بر خلاف باورهای غلط رایج در بین مردم؛ طعم و رنگ عسل نمی تواند نشانگر خلوص عسل باشد، رنگ عسل به گلی که زنبور از آن تغذیه کرده بستگی دارد بنابر این رنگ عسل‌های مختلف، با توجه به منابع اصلی شهد از سفید روشن تا سیاه متغیراست آنچه به غلط بین مردم شایع شده است؛ مبنی بر تیره بودن رنگ عسل اصلی و یا عسل زنبوران مادر (کندو زنبور با ملکه مسن) تیره و غلیظ است، اما عسل زنبوران جوان (یعنی بچه کندوها)، روشن و رقیق است، پایه علمی ندارد. به عنوان مثال:
رنگ عسل اقاقیا، سفید روشن مانند آب است.
رنگ عسل افرا، لیمویی رنگ است.
رنگ عسل اسپرس، زرد طلایی است.
رنگ عسل انواع میوه‌ها، زرد متمایل به قهوه‌ای است.
رنگ عسل آویشن، قرمز تیره است.
رنگ عسل شبدر سرخ، زرد تمایل به قرمز است.
رنگ عسل زیرفون، زرد متمایل به سبز است.
رنگ عسل گل قاصد، زرد تیره است.
رنگ عسل نارون، قهوه‌ای است.
 رنگ عسل  بلوط, تیره است .
 رنگ عسل  مریم گلی ,کهربایی روشن است .
رنگ عسل گون ,زرد متمایل به طلا یی است .
 رنگ عسل صنوبر ,تیره است .
 رنگ عسل کنار ,قرمز جگری  است .
      طعم  عسلها
          طعم  و مزه عسل بستگی به نوع تغذیه زنبور ها از انواع گلها می باشد  و ربطی به خالص بودن و ناخالص بودن و میزان تغذیه
زنبور از شکر ندارد البته عسل خالص باید طعم  و مزه گل را دارا باشد ولی بعضی از گلها عطر کمتری نسبت به بقیه دارند 
مثل (عسل گون عطر کمتری ) و عسل (آویشن عطر بیشتری) نسبت به هم را دارا می باشند از این رو نمیتوان با بو کردن عسل 
به میزان خلوص آن پی برد بیشتر مشتریان فکر میکنند که عسل باید دارای یک نوع بو و یک نوع طعم  باشد که این نیز اشتباه است
در دنیا و حتی درایران با بودن گوناگونی پوشش گیاهی نوع عسل نیز متفاوت است که علت آن نیز  تغذیه زنبور از انواع گیاهان و گلها مختلف
می باشد
بعضی از عسلها داری عطری تند و بعضی نیز دارای عطر ملایمی میباشند چون عطر یک گونه عسل از دیگری کم است پس حتما شکر دارد و یا ناخالص است  این فرضیه نیز اشتباه است
تجربه نشان داده که  بیش از ۹۰ درصد مشتریان اول عسل را بو میکنند و هر کدام که بوی بیشتری نسبت به بقیه دارد آن را خریداری مینمایند با ید بگو ایم که  معطر بودن و عطر بیشتر عسل دلیل بر خلوص بالای آن نیست شاید ثابت کننده طبیعی بودن عسل است ولی نمیتواند صد درصد بودن عسل را اثبات نماید . بهترین روش برای تهیه یک عسل مرغوب  آنالیز  کردن آن در آزمایشگاه های صنایع غذایی و مخصوص عسل است  شما میتوانید باپر داخت اندکی هزینه و  آنالیز کردن یک نمونه عسل از جایی که آن را می خرید به سالم و خالص بودن آن عسل و به صحت گفته های فروشنده پی ببرید
  بهترین راه تشخیص عسل خالص به علت ناشناخته بودن و ترکیبات پیچیده   آنالیز آن میباشد .
کسانی هم که دسترسی به چنین  آزمایشگاه ها  را ندارند تهیه عسل و فرآورده های زنبور عسل از فروشگاههای معتبر
که قبلا آن را آنالیز کرده اند  و تخصص لازم را در این زمینه دارا می باشند اکیداً توصیه میشود .

پشتیبانی آنلاین واتساپ